Eleganca poslovne ženske

Poslovni razred za ženske – osnove poslovnega bontona, ki jih mama ni naučila

V zadnjih 30 leih smo ženske močno vplivale na bonton na delovnih mestih. Posel je igra z jasno določenimi pravili in le tisti, ki dobro pozna pravila, bo zmagal.


Današnji poslovni bonton za ženske je drugačen od pravil vedenja na delovnem mestu pred desetletji. Naučile se bomo skrivnosti uspeha, ki so uspešnim ženskam pomagale pri njihovem vzponu v poslovnem svetu. S temi orodji se bomo naučile samozavestne in učinkovite interakcije, kako uravnovestiti moč delovnega mesta s prezenco na jasen, eleganten in vljuden način.


Vsebina seminarja: zakaj moški lahko zamudijo vi pa ne smete, umetnost pogajanja s taktom in testosteronom, kako obedovati in zabavati stranke in sodelavce na profesionalnem in eleganten način, kdaj in kako lahko vaš glas deluje proti vam kadar to najmanj pričakujete, izgled in kako lahko povzroči samo-sabotažo, kako pridobiti kredibilnost kadar spoznavamo nove ljudi, kako odpreti zadnja vrata, ko se vhodna vrata zaloputnejo v obraz.

Bonton kviz

Kviz o lepem vedenju na delovnem mestu in poslovnem svetu.

Kviz >>

Kako do službe?

Izšla je knjiga Kako do službe, avtorice mag. Tamare Guzelj. Kupite jo lahko v knjigarnah Mladinske knjige in na tej povezavi: http://www.uradni-list.si/zalozba/book?id=7152#!/Kako-do-sluzbe

Twitter

Je vaš šef Rus? - 5 napotkov kako komunicirati z nadrejenim iz Rusije: www.tamaraguzelj.si #poslovnibonton

Bonton in posel

E-poštna sporočila naj bodo kratka, jasna in jedrnata, predvsem pa slovnično pravilna.

Bonton

V e-pošto ne pišite ničesar, kar nočete videti na prvi strani časopisa.