Poslovni bonton

Tamara Guzelj

V Partner Consulting d.o.o. izobraževanja s področja poslovnega bontona vodi Tamara Guzelj.

Tamara je diplomirala iz mednarodnih odnosov na Fakulteti za družbene vede z diplomsko nalogo Diplomatski protokol. Kasneje je pridobila magisterij iz ekonomskih znanosti na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. O bontonu in poslovnem bontonu se je dodatno izobraževala na svetovno priznani The Protocol School of Palm Beach pri mentorici, vodilni strokovnjakinji na področju poslovnega bontona, Jacqueline Whitmore, pri kateri je tudi diplomirala.


Tamara že dvajset let aktivno deluje v poslovnem svetu, najprej je delala kot svetovalka v mednarodnem podjetju Deloitte & Touche, nato kot vodja kadrovske službe pri Si.mobilu. Od leta 2004 naprej pa deluje kot neodvisna svetovalka na področju poslovnega bontona in protokola ter ravnanja s človeškimi viri. Vmes je štiri leta vodila tudi fitnes za ženske v Ljubljani.


Tamara verjame in strankam pomaga pri izgradnji dobrih in trdnih poslovnih odnosov na osnovi medsebojnega spoštovanja in zaupanja.

Bonton kviz

Kviz o lepem vedenju na delovnem mestu in poslovnem svetu.

Kviz >>

Kako do službe?

Izšla je knjiga Kako do službe, avtorice mag. Tamare Guzelj. Kupite jo lahko v knjigarnah Mladinske knjige in na tej povezavi: http://www.uradni-list.si/zalozba/book?id=7152#!/Kako-do-sluzbe

Twitter

Je vaš šef Rus? - 5 napotkov kako komunicirati z nadrejenim iz Rusije: www.tamaraguzelj.si #poslovnibonton

Bonton in posel

E-poštna sporočila naj bodo kratka, jasna in jedrnata, predvsem pa slovnično pravilna.

Bonton

V e-pošto ne pišite ničesar, kar nočete videti na prvi strani časopisa.